Fisk i bananbladskåle
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Hak fisk og skaldyr groft med karrypasta, jordnøddesmør og limesaft.
Pisk æg med kokosmælk og fiskesauce og rør det så i fiskemassen.
Lad det trække koldt i 20-30 minutter.
Saml bananblade med stegenåle eller tandstikker til firkantede små skåle, læg et lag strimlet kinakål i bunden af hver og læg fiskemassen over. Dampes på rist eller dampkurv over kogende vand i 15 minutter med låg øverst. |
|
Opskriften er vist 10638 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Chang - 2023-02-24 13:37:31 hvorfor 2 gange karry pasta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne