Thailandsk oksekødssalat
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Varm olien i en wok og lynsteg kødet.
Drys med salt og peber.
Rør diskesauce, limesaft og sukker sammen i en lille skål og hæld det straks over kødet mens det er varmt. Stil kødet i køleskabet. Læg salatblade ud på et fad som bund. Klip mynte og limeblade i mindre stykker, bland kødet med dette og chiliringe og læg kødet op på salatbunden. Kan pyntes med chiliblomster. |
|
Opskriften er vist 13864 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne