Thailandsk oksekødssalat

Thailandsk oksekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.magert oksekød skåret i frossen tilstand på pålægsmaskine så det er i meget tynde skiver
 
 salt
 peber
2 spsk.jordnøddeolie
1 hjertesalathoved i skyllede blade
 
 Dressing:
1 spsk.fiskesauce
2 spsk.limesaft
1 spsk.rørsukker
1 rød chilipeber i små ringe uden kerner
8 blademynte
4 bladekaffir limeblade
 
Opskrift:
Varm olien i en wok og lynsteg kødet. Drys med salt og peber.

Rør diskesauce, limesaft og sukker sammen i en lille skål og hæld det straks over kødet mens det er varmt. Stil kødet i køleskabet. Læg salatblade ud på et fad som bund. Klip mynte og limeblade i mindre stykker, bland kødet med dette og chiliringe og læg kødet op på salatbunden. Kan pyntes med chiliblomster.





karakterer:
Opskriften er vist 13864 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu