Nudler med svinekød i stærk sur-sød sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Dup skinkeschnitzlerne tørre, skær dem i terninger og drys med salt.
Rens begge forårsløg og skær dem i skrå skiver.
Læg det ene fra til pynt.
Pil og hak hvidløget fint, striml chilien fint, skær ananas i mindre stykker og sæt vand over til pasta.
Kom olien i en wok eller en stor sauterpande og varm den op. Lynsteg kødet 2 minutter på hver side (2 sider), skub det ud til siden og steg forårsløg, hvidløg, chili, paprika og rørsukker i olien og vend kødet rundt heri. Tilsæt eddike, ananas og citronsaft. Lad det glasere retten i ca. 2 minutter og tag retten af varmen. Kog nudlerne i det boblende vand i 2-3 minutter, til de er færdige og skyl dem straks med koldt vand. Server straks idet man kan dyppe nudlerne i dyppelsen, lægge kødet oven på eller ved siden af nudlerne og pynte med forårsløg. Man kan give fintstrimlet kål, spire og frisk ananas til. |
|
Opskriften er vist 25209 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne