And i rød karry med babyauberginer
Hovedingrediens : And - Andebryst Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Karry:
Rist spidskommen og koriander på en tør pande og mal det til pulver i kaffemølle eller morter. Mos de evt. udkernede chilier sammen med salt, citronskal, pillet citrongræs, løg og til sidst det stødte pulver fra før. En stavblender er velegnet til formålet. Man kan evt. tilsætte 1-2 spsk. jordnøddeolie for at lette processen. Fyld: Skær andebrysterne i smalle stykker med fedtsiden bevaret. Kom dem i en wok og lad fedtet smelte af. Det tager 5 minutter. Tag kødet op. Rist så karryen, hvidløg, citrongræs og løg heri. Kom kødet tilbage i wokken. Kom kokosmælk og tomatpure i. Lad det småkoge i 15 minutter, tilsæt så babyauberginerne og lad dem koge møre 1-4 minutter. Serveres pyntet med basilikum eller koriander. |
|
Opskriften er vist 33909 gange,
og udskrevet 817 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Andersmor - 2013-03-05 18:08:26 Super god. Karrypastaen kan suppleres med købt rød karrypasta. Jeg brugte limesaft i stedet for skal, og chilipulver i stedet for chilifrugter, det fungerede fint. Anette - 2010-08-23 18:20:08 En helt fantastisk opskrift. Jeg brugte kun 2 chillier og 2 fed hvidløg til karryen, og sprang et fed hvidløg over ved stegningen for det ikke skulle blive for stærkt. Det smagte helt fantastisk og alle (også børn) kan spise det. le - 2005-01-01 01:01:01 billig hvis man ved hvor man skal købe ind |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne