Satay med jordnøddesauce og jasminris
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Spyd:
Skær schnitzlerne i stykker på 2x2 cm. og fordel dem på 6 små træspyd, der lægges i en lille bradepande eller ovnfast fad. Hak hvidløg og citrongræs fint og rør det med citronsaft, olie, salt og peber. Hæld det over svinekødet og stil det koldt, mens du koger ris. Tænd grillen, og når du er færdig med at vaske op og rydde op, griller du spydene 12-15 minutter i alt hvor de vendes 2-3 gange. Se til dem undervejs. Jordnøddesovs: Kokosmelet overhældes med kogende vand og trækker 5 minutter. Løg, hvidløg og citrongræs pilles og hakkes. Chilierne befries for kerner og strimles. Løg, hvidløg, chili og citrongræs steges i olien på en pande i 2 minutter ved god varme. Peanutbutter tilsættes og steger videre 1 minut. Kokosmelet med væde hældes gennem en sigte. Det er væden du skal bruge. Denne kokosmælk kommes i jordnøddesovsen sammen med sukkeret. Sovsen koges op og simrer så, mens spyddene bliver færdige, gerne 2 minutter til den er kogt lidt ind. |
|
Opskriften er vist 22920 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne