Thailandsk kålsalat
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Rør soja, olie, citronsaft, sherry, sukker, salt og peber sammen og mariner nudlerne, der kan brækkes i mindre stykker ved at de knuses i en plasticpose med en hammer.
Vend dem rundt.
Snit kålen i 1 mm. tynde strimler og kom den i en salatskål. Agurken skylles og halveres på langs, og kernerne skrabes ud med en teske og kasseres. Agurken skæres i 3 mm. tykke halvmåneformede stykker og kommes op til kålen. Lige inden servering vendes nudlerne med marinaden rundt i kål og agurkestykker. |
|
Opskriften er vist 18207 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne