Laksemousse med koldrøget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Danmark Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend laksen. Tilsæt halvdelen af fløden og kør det glat i yderligere 15 sek. Den resterende fløde piskes til flødeskum og tilsæt, bland det hele grundigt.
Krydr med nogle dråber tabasco eller cayennepeber og lidt nymalet hvid peber. Sauce: Rør lidt vand i mayonnaisen. Tilsæt hakket dild eller basilikum. Hæld lidt sauce på hver tallerken. Læg med en ske dyppet i varmt vand, 2-3 ”æg” af mousse midt på tallerkenen. Pynt med lakserogn, dildkviste og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 188480 gange,
og udskrevet 2940 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-12-13 19:04:18 Kan denne fryses.?? Malene - 2010-12-29 09:20:50 Jeg lavede det sidste år til nytårsaften og tror minsanten jeg laver det igen i år. Det smagte bare så godt og var utrolig nemt at lave :D anonym - 2005-01-01 01:01:01 var meget salt , portionerne var for store |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne