Lynstegte risnudler og oksekød med thailandske krydderier
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Kom risnudlerne i en stor skål og overhæld dem med kogende vand.
Lad dem trække i 2 minutter og hæld vandet fra.
Gør kødet klar ved at skære det i meget smalle strimler eller skiver og dup det tørt med køkkenrulle. Pil løgene og skær dem i smalle både. Hak citrongræsset, ingefæren og chilien og bland alle ingredienser til saucen sammen i en lille skål. Kom olien i en stor wok og varm den op. Kom løg, citrongræs, ingefær, chili, jordnødder, hvidløg og oksekød i wokken og lynsteg det ved kraftig varme. Efter 3 minutter tilsættes nudler og resten skubbes op, så nudlerne kan komme i direkte kontakt med stegefladen. Når de er sprødstegte efter 3-4 minutter tilsættes saucen, der røres rundt og serveres straks evt. drysset med lidt frisk koriander. |
|
Opskriften er vist 29945 gange,
og udskrevet 835 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer nuuk - 2012-03-22 13:08:21 mhhh det smager godt det er det bedste mad jeg nogensinde har smagt Bonjour tout le monde. - 2010-12-27 12:01:51 Hvor køber man 'okseinderlår' henne? For det synes jeg ikke jeg har hørt før! mig - 2008-03-06 11:19:11 fantastisk ret!!! jeg brugte ogsaa kylling istedet for oksekoed... T.B - 2007-04-27 20:49:42 Prøv evt. at brug kylling i stedet og limeblade. Det smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne