Glasnudelsalat

Glasnudelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.glasnudler (mungbønnenudler)
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 cm.frisk ingefær
75 g.saltede peanuts
100 g.haricots verts
1 pottekoriander
 
 Dressing:
1 spsk.jordnøddeolie
1 spsk.risvineddike
 evt.lidt sukker
0.5-1 fedknust hvidløg
0.25 finthakket rød chili eller nogle dråber chiliolie
 
Opskrift:
Overhæld glasnudlerne med rigeligt kogende vand og lad dem trække i 1-1½ minut, til de er bløde og tygbare. Skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe af. Pil rødløget og hak det meget fint. Tag frøstolen ud af peberfrugten og skær peberfrugten i små terninger. Skræl ingefæren og skær den i ultra tynde strimler. Damp bønner og skær dem i små stykker på 2-3 millimeter, hak korianderen groft. Bland nudler med alle disse tilberedte ingredienser og peanuts’ene.

Rør dressingen sammen og hæld den over ca. 20 minutter før salaten skal spises, så den lige kan nå at trække lidt i marinaden. Rør i den af og til.





karakterer:
Opskriften er vist 20769 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu