Gyldne dråber
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Kog sukker og vand ved svag varme til alle bobler er værk, det tager ca. 8-10 min.
Pisk æggeblommerne sammen og passér dem gennem et fintmasket klæde.
Form et kræmmerhus af pergament, som når der skal laves meget tynd glasurtegning på kransekager. Kom æggemassen heri lidt ad gangen og hold sukkerlagen varm (ca. 120º) og småboblende. Tryk små dråber ud i sukkerlagen. Begynd med nogle få til du ved, du kan styre det. Lad dem koge i sukkerlagen i 2 min., til de er formfaste. De hæver lidt og bliver klistrede. Tages op med en gaffel og bliver tørre på bagepapir.
Spises som sødt punktum med frisk ananas og papaya eller mango.
|
|
Opskriften er vist 17871 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Patricia - 2011-11-07 20:39:54 Jeg synes, at det lyder rigtig lækkert, men jeg kan ikke umiddelbart se resultatet for mig.. Kan du evt. lægge et billede ind? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne