Sæt foråret på bordet

Sæt foråret på bordet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.røget hellefisk
1 stort bundt basilikum (gem lidt til pynt)
1.5 dl.creme fraiche
1 spsk.mayonnaise
0.5 fedhvidløg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Blende basilikum med cremefraiche, mayonnaise og hvidløg. Smag basilikumcremen til med salt og peber.

Fordel den på tallerkenerne og anret hellefisken ovenpå.

Pynt med et par basilikumblade, og server eventuelt flutes eller små ristede stykker franskbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 14159 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu