Charlotte rousse

Charlotte rousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiverroulade med syltetøj
 
4 Husblas, blade
2 æg
0.5 dl.sukker
1 citron saft og reven skal heraf
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min.

Skær rouladen i skiver og læg dem i bunden og rundt i kanten af en skål.

Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Tilsæt citronsaft og skal. Kram husblasen og smelt den over svag varme. Hæld den i æggeblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og bland den i. Pisk æggehvider hårdt og vend dem i blandingen.

Hæld cremen i formen og lad den stå koldt indtil den er stivnet. Vend den ud på et fad inden servering.

Server evt. flødeskum til.





karakterer:
Opskriften er vist 12384 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu