Charlotte rousse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min.
Skær rouladen i skiver og læg dem i bunden og rundt i kanten af en skål. Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Tilsæt citronsaft og skal. Kram husblasen og smelt den over svag varme. Hæld den i æggeblandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og bland den i. Pisk æggehvider hårdt og vend dem i blandingen. Hæld cremen i formen og lad den stå koldt indtil den er stivnet. Vend den ud på et fad inden servering. Server evt. flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 12384 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne