Italiensk nøddekage

Italiensk nøddekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.ristede hasselnøddekerner
125 g.blødt smør
150 g.sukker
4 æg
2 spsk.hvedemel
2 spsk.kakao
125 g.flødeost
1 citron revet skal heraf eller 1 appelsin
 
Opskrift:
Rist nødderne og gnid de brune hinder af, det kan gøres ved at rulle dem mellem hænderne. Hak nødderne meget fint. Rør smørret godt med halvdelen af sukkeret og rør æggeblommerne i en ad gangen. Vend mel og kakao i. Pisk flødeosten lidt lindere med 1 spsk vand og vend citronskal og nødder i. Vend blandingen i æggemassen. Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og vend dem i dejen. Kom den i en meget velsmurt springform og bag kagen ca. ½ time ved 180 grader. Drys kagen med flormelis og server den med frisk frugt og flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 14736 gange,
og udskrevet 435 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu