Italiensk nøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rist nødderne og gnid de brune hinder af, det kan gøres ved at rulle dem mellem hænderne.
Hak nødderne meget fint. Rør smørret godt med halvdelen af sukkeret og rør æggeblommerne i en ad gangen. Vend mel og kakao i. Pisk flødeosten lidt lindere med 1 spsk vand og vend citronskal og nødder i. Vend blandingen i æggemassen. Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og vend dem i dejen. Kom den i en meget velsmurt springform og bag kagen ca. ½ time ved 180 grader.
Drys kagen med flormelis og server den med frisk frugt og flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 14736 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne