Kinesisk lynstegt skinkegryde
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ingefæren rives fint og piskes sammen med sherry og soja.
Kødet skæres i strimler og kommes marinaden. Stilles i køleskab 1-2 timer. Broccolien deles i mindre buketter. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler. Løget skæres i tynde både. En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk. olie kommes på. Broccoli, løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op. Kødet lynsteges 3-4 minutter i lidt ny olie. Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grønsagerne også bønnespirerne vendes i og varmes hurtigt igennem. Tips: Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet, mens grønsagerne ordnes. |
|
Opskriften er vist 118058 gange,
og udskrevet 4219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer monne - 2009-02-19 10:21:08 hvad kan man bruge i stedet for sherry anonym - 2008-09-25 09:01:01 du kan bruge bambus istedet :D anonym - 2008-03-17 12:33:40 Hvad kan bruges istedet for bønnespirer? Allergi-PROBL,? Per - 2007-04-25 08:43:21 Det er vigtigt at kødet steget og ikke koger, så den væde som trækker ud fra kødet bør hældes fra, gemmes og hældes tilbage sammen med bouillonen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne