Gåsefedt
Hovedingrediens : Gås - Diverse gås Indsendt : |
|
|
Skyl flommen og skær den i små tern. Hæld dem i en gryde og rist ternene ved svag varme. Fjern evt. fedtegreverne. Bland lige så meget ukrydret svinefedt i det smeltede fedt og hæld det hele i en skål. Stil det koldt.
|
|
Opskriften er vist 16749 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne