Ostebombe
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Kilde : Chefkokkens opskrifts samling Indsendt af : Fam. Bergmann Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof, flødeost, moset brie eller danablue og reven harvarti til en fin ostecreme.
Smag ostecremen til med cognac eller sherry. Fyld massen i en skål, som er penslet med olie. Stil retten i køleskabet 2-3 timer. Vend ostebomben ud på et fad eller bræt, og drys med ristede mandelflager eller hakkede valnødder. Servér med vindruer og kiks. Tips: Kan også serveres med: Flutes Pumpernikkel Radiser Reven ræddike |
|
Opskriften er vist 13286 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2009-02-03 18:00:33 Meget lækker, dekorativ kaloriebombe. Læg evt. tyndt strimlede røde pebre i stabler omkring bomben i en firkant. Flot syn! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne