Ostebombe 02
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Kilde : Chefkokkens opskrifts samling Indsendt af : Fam. Bergmann Indsendt : Red : |
|
|
læg husblasen i blød i koldt vand.
Mos osten med en gaffel. Pisk fløden til skum. Rens porren og skær den i ringe. Rør osten med lidt af flødeskummet, tilsæt porreringe og citronsaft og krydr med peber. Klem vandet ud af husblasen og smelt den. Pisk den i ostemassen i en tynd stråle. Vend resten af flødeskummet i. Kom massen i en lille skål, som først skylles med koldt vand. Sæt den i køleskab i ca. 2 timer. Dyp skålen i varmt vand og vend ostebomben ud på et dybt fad. Pynt med blade af julesalat, peberfrugtringe, blegselleri, saltnødder og pærebåde. Drys med paprika. Tips: En lækker måde at servere ost på, hvad enten det er til frokost eller som desset efter en middag. |
|
Opskriften er vist 9800 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne