Bjørnegryde steaks
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Bjørn Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet helt mørt ganske langsomt ( i en speciel slow cooker eller gryde på lav varme )
Når det er mørt fjern fedtet og tilsæt ovenstående ingredienser. Kødet skal koge mindst 4 timer.
Jeg vil anbefale at servere kødet med en god kartoffelmos, da skyen er fantastisk i smag til dette. Opskriften er let at tilberede og kræver ikke mange specielle ingredienser. Alle, som jeg har serveret enten råvildt eller bjørn tilberedt på denne måde, elsker det og sværger på, at det ikke et helt ud i skoven. Tips: Årsagen til, at kogetiden er så lang er, at bjørnekød indeholder trikiner, som kan gøre mennesker syge. De dør ved lang kogetid. |
|
Opskriften er vist 14935 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer eigil - 2008-07-29 15:20:04 Fremragende ret! Masser af smag i både kød og sovs trods den lange kogetid. eigil - 2008-07-29 15:18:08 Det er en fremragende ret! Masser af smag i både kød og sovs efter den lange kogetid. Eigil Christiansen - 2008-07-29 15:11:45 Det er en fremragende ret! Man skulle tro, at kødet blev kogt helt dødt, men der er masser af smag i både det og sovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne