Bøf stroganoff 02
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : Lisbeth Preisler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at riste bacontern, tages op.
Oksestrimlerne brunes i stegefedtet af nogle gange, tages op. Svits løg (halverede og skivede) i 25 g. smør nogle minutter, til sæt så champignon i skiver og svits videre nogle minutter. Halvdelen af den ristede bacon, oksestrimler, paprika, laurbærblade, tomatpuré og oksebouillon tilsættes og bringes i kog og småsimrer mindst 40 minutter til kødet er mørt. Rør piskefløde med hvedemel og rør i retten, lad den koge et par minutter. Server med kartoffelmos, som er drysset med resten af baconen. Server evt. en grøn salat til. |
|
Opskriften er vist 174583 gange,
og udskrevet 12257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (144 stemmer) |
|
Kommentarer Dan - 2016-12-15 20:53:41 Meget fin opskrift at experimentere med, men melet kræver en del mere sammenblanding end piskefløde kan holde til, så om muligt så bland melet sammen tidligere med noget af bouillon-vandet Susanne - 2015-01-21 12:13:20 Den smager rigtig dejligt. Belieber - 2011-12-31 11:32:36 Vi skal lave den i morgen jeg vender tilbage om hvor god den er :-) traveler - 2008-12-09 21:00:37 Lækker hverdagsret - kom evt. cocktailpølser i for at "drøje" den. Jan - 2007-02-26 07:12:49 Toni har ret - dette er sammenkogt ret,..se denne og få stroganoff ! jm - 2007-02-22 14:24:53 Meget fin ret. Brug evt. tyrkisk kebabkrydderi. toni - 2005-01-01 01:01:01 har intet med rigtig stroganoff at gøre gsl - 2005-01-01 01:01:01 Lyder helt rigtigt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne