Kinesisk kylling i wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i strimler.
Bland ingredienser til marinaden, vend kødet i den og stil det i køleskabet mindst 30 minutter.
Skold og smut mandlerne. Rens porren og snit den fint. Rens champignoner og skær dem i skiver. Varm 1 spsk olie i en wok eller stegegryde og steg kødet for kraftig varme. Tag det op og hold det varmt. Svits nu porer og mandler i resten af olien. Tilsæt champignoner og til sidst mini majs. Rør majsstivelse ud i bouillon og hæld det i. Kom kødet i og varm retten god t igennem, smag evt. til med lidt mere Ketjap Manis og sambal oelek. Server straks med nudler kogt efter anvisning på pakken. |
|
Opskriften er vist 140948 gange,
og udskrevet 1635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (185 stemmer) |
|
Kommentarer Helle H. - 2017-02-07 20:22:15 En rigtig hurtig og nem ret, jeg undlod mandler, da mine børn ikke bryder sig om dem og da jeg ikke havde kethap manis og sambal oelek, brugte jeg almindelig soya med lidt sødemiddel og lidt hot chili sauce. For at få den mørke farve i retten brugte jeg lidt kulør. christian johansen - 2016-03-18 14:31:53 Da jeg ikke kunne få fat i ketkap manis lavede jeg det selv efter en Engelsk opskrift. Hjemmelavet. ketkap manis 2 kopper brun Farin 1 kop vand 1 1/2 kop soya sauce 2 teske revet frisk ingefærd 1 teske Koriander 1 teske frisk kværnet peber 1 teske salt Kom alle ingridienser i en kasserolle og kog op under onstant omræring indtil sukkeren er helt opløst. skru op på fuld styrke på komfuret og kog sukkerlagen igennem under omrøring i ca 2 min skru ned óg lad afkøle. brug ca 1 dl af vædsken sammen med de andre kryderier til kyllingen palmqvist2000 - 2014-09-19 11:34:02 Opskriften er ok, men den er ikke kinesisk med kethap manis (indonesisk) og sambal oelek (malaysisk og thai). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne