De bedste boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Mcshane Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udrør gæren i den lunkne mælk, tilsæt det smeltet margarine, æggene og sukkeret. Rør det hele godt sammen, og tilsæt efterhånden melet til dejen slipper.
Lad dejen hæve i 20 minutter. Form derefter dejen til boller i ønsket størrelse, og lad dem efterhæve i 15-20 minutter. Bollerne pensles med æg og mælk, og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 198514 gange,
og udskrevet 3670 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (162 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen - 2021-03-24 10:48:53 Noget jeg lærte ved at jeg havde blandet gær og sukker sammen, var at de 2 ingredienser skal stå sammen i en skål i 45 minutter inden man fortsætter med at hælde lunken mælk i og blande mel og øvrige ingredienser sammen. anonym - 2017-07-27 12:36:27 de smager knap nok af noget, jeg blev så skuffet, og skulle nemlig lave det som morgenmad, men det blev så dårligt at vi tog på café anonym - 2017-05-14 06:58:55 Rigti gode Christian - 2017-02-14 08:34:41 Gode Victoria - 2017-02-14 08:34:01 Jeg har bagt dem, og de smagte rigtig godt :) men det er ikke de bedste boller :( Tinse43 - 2016-09-18 12:00:24 super gode boller...har bagt dem flere gange og de bedste boller jeg har bagt...tak for opskriften :-) Agnes - 2016-05-15 19:41:05 100 gr. Durum mel og halv minimælk/vand. Hævet 30 min i skål og 40 min som boller. Super gode boller! Tak! anonym - 2015-12-06 11:07:24 Pesonlig elsker jeg at boller dufter godt - gerne i hele huset :) så jeg har i julens ånd tilsat lidt kanel, har prøvet det før på doughnuts med success :) Og så bruger jeg nymalket ko mælk. Dejen er dejlig lækker - nu prøver vi :) Pimbo - 2015-09-09 06:17:03 Gode boller anonym - 2014-12-29 15:26:50 De her boller er så gode at jeg tigger min mor hver dag om jeg må lave dem. Hvordan kan du havde lavet sådan en god opskrift. husmor - 2014-09-07 11:02:52 rigtig gode boller, bagte dem uden æg, med letmælk og ½ tsk. salt, de blev lette, luftigt og velsmagende, også gode dagen efter anonym - 2014-01-31 00:54:08 Virkelig gode boller,dejen er nem at arbejde med og hurtig at lave,jeg brugte letmælk.mums Lene - 2014-01-11 15:08:44 Dejlige boller, nem opskrift anonym - 2013-12-01 09:07:19 Jeg vil forsøge og lave dem med letmælk nu ;) .. Jakob Laursen - 2013-11-17 10:35:20 Jeg lod dem hæve 45 min i skålen, formede dem og lod dem igen hæve i 45 min. det blev de kun bedre af. Fiepigen - 2012-07-06 12:21:57 Smager godt...... Og rigtig nemme og lave. Malene madglad - 2012-03-04 08:24:33 Besvar "Hvor meget vand skal der i til gæren?" Som det fremgår skal du ikke røre gæren ud med vand men med 2,5 dl.lun sødmælk Tak for den gode opskrift meinike - 2011-11-22 16:32:55 De er rigtig gode.. anonym - 2011-09-21 16:26:54 hvor meget vand skal der i til gæren ? Fantastisk - 2011-06-19 12:23:06 De er fantastiske mangler bare lidt sukker til sukker grisen ;) pernille - 2010-01-17 14:58:07 de her boller er for gode og man for de boller som der stå man skal have så nem en dej og abjede med vikelig et hit. Weee! - 2008-10-10 17:35:11 Rigtigt gode... Lette at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne