Aspargessuppe (Farvelsuppe)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld aspargessnitterne til afdrypning.
Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand. Tilsæt derefter hønsebouillon. Lad suppen koge igennem 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst. |
|
Opskriften er vist 61019 gange,
og udskrevet 1205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-19 17:04:53 kan suppen fryses joan - 2007-01-01 16:36:35 det er en god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne