Mulligatawny Suppe (Natsuppe)

Mulligatawny Suppe (Natsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

NatmadRet : Natmad - Skrub af suppe

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kyllingebryst
1 l.vand
1 stortløg
2 porrer
1 storrød peberfrugt
2 spsk.karry
2 tomater
1 fedhvidløg
1 tsk.timian
3 spsk.majsstivelse i 1 dl. vand
1 dl.Kaffefløde 9%
 Salt
 friskkværnet peber
Opskrift:
Kyllingebryst koges i vandet i ca. ½ time. Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver).

Løg, Porrer og peberfrugt skæres i ringe. Tomater hakkes fint. Grønsager og timian gives et opkog i suppen.

Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber.

Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe.





karakterer:
Opskriften er vist 25534 gange,
og udskrevet 768 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
en af de bedste supper jeg har fået, fyldig og nem at lave