Mulligatawny Suppe (Natsuppe)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebryst koges i vandet i ca. ½ time. Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver).
Løg, Porrer og peberfrugt skæres i ringe. Tomater hakkes fint. Grønsager og timian gives et opkog i suppen. Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Kog suppen igennem og tilsæt fløden. Smag til med salt og peber. Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe. |
|
Opskriften er vist 25530 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer en suppe-elsker - 2005-01-01 01:01:01 en af de bedste supper jeg har fået, fyldig og nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne