Tunfiskemousse med kaviar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Inge Indsendt : Red : |
|
|
tunfisk, løg, citronsaft og cremefraiche blendes.
Fløden piskes stiv
Husblsa lægges i koldt vand og når den er blød "krammes" vandet af og husblasen smeltes i en gryde.
Husblas røres i tunmassen.
Når massen har stået lidt UDEN at blive for fast røres først den stift piskede fløde i og derefter kaviaren.
kommes i en form.
Sættes i køleskab i et døgn.
Tips: Kan serveres på lidt friskskåret salt og dertil en grøn dressing Purløg, dild, karse og persille hakkes fint. Røres sammen med lidt mayonnaise og citronsaft slat og peber. Derefter røres cremefraiche i |
|
Opskriften er vist 27432 gange,
og udskrevet 978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Pia J - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift frisk og lækker. Skønt at den kan fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne