Kinesisk karrypande

Kinesisk karrypande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Kinesisk karrypande, billede 4 Kinesisk karrypande, billede 1 Kinesisk karrypande, billede 2 Kinesisk karrypande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkekød, rå
4 spsk. Kinakrydderi
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Bønnespirer
250 gram Nudler
   
Opskrift:
Dagen før:
Skinkekødet skæres i strimler. Halvdelen lægges i en skål. Halvdelen af krydderiet og saltet hældes over.

Resten af kødet lægges i skålen og resten af krydderiet og saltet tilsættes. Hæld olie over til kødet er dækket.


Dagen:
Kødet steges i olien på en pande med høje kanter eller i en wok, indtil det bliver hvidt, (max 3 min.). En smule vand tilsættes.

Bønnespirerne skylles i varmt vand og lægges på panden, hvor de presses ned mellem kødet.

Porrerne renses og skæres i strimler og lægges på panden, hvor de - ligesom bønnespirerne - presses.

Nudlerne koges og lægges oven på som et "låg". Vent ét minut og vend derefter retten på panden.

Tips:

* Brug dit favorit kinakrydderi. Det skal helst være noget med karry i. Man kan også bruge karry alene. De 4 spsk er derfor vejledende alt efter hvor stærkt "dit" krydderi er.





karakterer:
Opskriften er vist 106428 gange,
og udskrevet 1465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8313 (1979 kcal)
KJ pr. Pers. 2078 (494 kcal)
Vægt ialt 1358 gram
Vægt pr. Pers. 339 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 612 KJ (145 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 19.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-06 12:02:19
Jeg kender kun *de 5 krydderier* som kinesisk krydderi, så det brugte vi, 3 spsk og 1 spsk. mild karry.