Kinesisk karrypande
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dagen før:
Skinkekødet skæres i strimler. Halvdelen lægges i en skål. Halvdelen af krydderiet og saltet hældes over. Resten af kødet lægges i skålen og resten af krydderiet og saltet tilsættes. Hæld olie over til kødet er dækket. Dagen: Kødet steges i olien på en pande med høje kanter eller i en wok, indtil det bliver hvidt, (max 3 min.). En smule vand tilsættes. Bønnespirerne skylles i varmt vand og lægges på panden, hvor de presses ned mellem kødet. Porrerne renses og skæres i strimler og lægges på panden, hvor de - ligesom bønnespirerne - presses. Nudlerne koges og lægges oven på som et "låg". Vent ét minut og vend derefter retten på panden. Tips: * Brug dit favorit kinakrydderi. Det skal helst være noget med karry i. Man kan også bruge karry alene. De 4 spsk er derfor vejledende alt efter hvor stærkt "dit" krydderi er. |
|
Opskriften er vist 106428 gange,
og udskrevet 1465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-12-06 12:02:19 Jeg kender kun *de 5 krydderier* som kinesisk krydderi, så det brugte vi, 3 spsk og 1 spsk. mild karry. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne