Tærte dej
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Inge Indsendt : |
|
|
hvedemel og margarine blandes (smullers) sammen.
vandet røres i meget hurtigt.
Samles til en fast kugel.
Kan nu gemmes i køleskab i 1-2 døgn.
Rulles ud så det passer til tærteformen.
Fyldet kommes på og æggemassen hældes over.
bagetid: 175-180 gradeer i 25-30 min.
Tips: Det gode ved denne tærte er at den er hurtig for bunden skal ikke bages inden fyldet kommes på. |
|
Opskriften er vist 32173 gange,
og udskrevet 876 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-03 09:12:41 En rigtig gof tærtedejs opskrift. Kan ABSOLUT anbefales. Inge - 2010-11-11 07:54:11 Mel opfører sig forskelligt alt efter hvor "tørt" det er. Nogle gange skal man bruge lidt mere andre gange lidt mindre vand. mig - 2010-02-06 11:56:15 Man kan ikke samle dejen hvis man ikke kommer mere vand i. dejen den er hel tør . anonym - 2009-10-28 21:41:00 Er den fryse egnet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne