Orange nødde chokoladekage 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt af : Inge Indsendt : Red : |
|
|
Margarine røres med sukkeret, æggene tilsættes ét ad gangen
Det sigtede mel, vanille, bagepulver, kakao røres i skiftevis med mælk
Tilsidst røres det kogende vaand i dejen
Dejen fordeles i 2 smurte springforme, der er drysset med rasp
Dejen overdrysses med perlesukker og resten af de hakkede nødder
Bages ved 175 grader i 1 time
|
|
Opskriften er vist 23854 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-06-18 09:36:09 Den er rigtig lækker og har en god smag. Jeg pynter dog ikke med nødder og perlesukker. Isabella - 2013-11-10 14:12:15 Smagen er rigtig god og den er forholdvis nem at lave hvis man kan tænke sig til havde der egentlig står i opskriften... der er nogle steder hvor der mangler noget og en hvor man tænker "Hvad har jeg gjort forkert" men det er lige meget for smagen er virkelig god! anonym - 2013-04-29 22:40:53 Oprindelig en opskrift fra Amo Mette - 2010-12-28 10:43:46 Dejlig opskrift. Det er en meget frisk kage med en god chokoladesmag. Jeg halverer opskriften og tilsætter 75 g. smeltet chokolade (75% kakaoindhold) og 2½ tsk. espressopulver. Jeg synes, det giver en mere kraftig chokoladesmag. Derudover pynter jeg den med appelsinskal, når den er færdig og lidt afkølet. Gurli - 2008-08-17 16:26:19 Denne kage er bare rigtig rigtig god, den bliver lækker svampet, prøv den, du vil ikke fortryde!!!!!!!!!!! Skorpion1980 - 2008-03-26 08:43:07 Smagen er rigtig god. Dog efter min smag må der gerne komme lidt mere cacao i den, og den måtte godt være lidt mere svampet. Men ellers en super god kage! Jeg kom dog ikke pynt på den. Tro der et par enkelte skrivefejl i den. :o) Katrine - 2007-04-19 09:29:07 Dette er en fantastisk chokoladekage, bliver rigtig svampet og "smussy" indeni. Kan kun anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne