Kinesisk hønsebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler.
Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne.
Rør godt rundt og kom majsmelet i.
Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad. Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød. |
|
Opskriften er vist 11243 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne