Slæbesild korrekt navn er slævesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Poul L. Indsendt : Red : |
|
|
Her er en ret som de fattige fik i gamle dage i skipperbyen Marstal, fortæller historikerne.
Man slæber en syltet sild hen over det bare brød, og den afgiver lidt smag. Om søndagen slæbes den 2 gange frem og tilbage. Sådanne sild kunne man være mange om. Det er ganske vist.
|
|
Opskriften er vist 30338 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Jokum - 2023-05-24 15:21:09 Min mor serverede altid slævesild fredag aften til disneysjov. Hun kaldte det disneybrød. Mums Joannes - 2023-05-04 08:54:35 Man kan også bruge en god skive gammel ost (Gamle Ole). Den kan holde ca. en hel uges tid for 4 personer. Bon appetit ;) Janni Salvesen - 2019-05-12 16:01:16 Der kan man bare se. Fik engang serveret marineret sild til en rest kogte kartoffel tern der var rørt op i sovs og genvarmet. Med beskeden om at det hed slævesild. Brian - 2012-02-15 00:51:44 Kan man bruge f.eks. en torsk i stedet? :-) Anders - 2011-01-21 20:44:56 Smager pragtfuldt, men når silden bliver lidt slidt, skal den altså slæves et par gange mere selv på en hverdag!! evn - 2007-10-17 11:35:33 en unik beskrivelse,af denne ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne