Le Trous Mouclade
Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lad safranen trække i vine ½ time.
Svits 6 skalotteløg i smør til de bliver bløde, tilføj krydderurterne og vin og lad det simre 1 min. Hæld de rensede muslinger i, dæk med tætsluttende låg og ryst panden ind i mellem (Gør det over stærk varme). Check efter 3 min om de er åbne, og læg de åbne i en sigte over en skål til at gemme saften i. Smid de muslinger ud, der ikke er åbne efter 6 min. Hæld muslingesaften samt fløden i og kog ind til det bliver tykt nok til at kunne kaldes sauce, hæld persille og hvidløg i, og varm muslingerne i sovsen til de er dækket. Server i suppetallerkner/skåle. |
|
Opskriften er vist 25787 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (30 stemmer) |
|
Kommentarer . - 2011-09-14 09:56:18 IKKE SUSHI. Sushi betyder marineret ris og har intet med dette at gøre. anonym - 2008-03-12 09:41:45 Og jeg har brugt opskriften - og synes retten smager himmelsk......kan kun anbefales anonym - 2008-01-17 12:41:22 Jo; sushi kan serveres i skåle. Det kaldes for chirashi-zushi ;) sushi er ikke bare ruller eller nigiri. Læs på lektien før I kommenterer! anonym - 2007-08-06 18:09:19 føj det smager ikke godt og har da ikke noget med sushi at gøre den får absolut 00 fra mig anonym - 2007-04-27 21:05:46 Det dér, hvad end det er, burde i hvert fald ikke høre under "sushi" - sushi serveres IKKE i skåle!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne