Aflivning og partering af levende hummer
Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå Indsendt : Red : |
|
|
Ved visse retter med hummer kræves det at hummeren dræbes og parteres før videre tilberedning.
Læg hummeren med rygskjoldet opad. Hold halen fast med et rent viskestykke. Stik spidsen af en skarp kniv mellem øjnene ved korsmærket på hovedet. Stik kniven hele vejen igennem ned til spækbrættet. Del hummeren hele vejen igennem ned til halen og fjern mavesæk - den sidder fremme ved hovedet og den sorte tarm, men læg rognen og den grønne indmad til side. |
|
Opskriften er vist 42793 gange,
og udskrevet 723 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-15 21:53:36 Giver fiskehandleren ret... eneste rigtige måde Nadja - 2005-01-01 01:01:01 Nu er jeg tilfældigvis fiskehandler og ud fra egen erfaring ved jeg at det er nemmest at skære hummeren ud når den ligger på ryggen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne