Partering af hummer

Partering af hummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Partering af hummer, billede 4 Partering af hummer, billede 1 Partering af hummer, billede 2 Partering af hummer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Partering af:
 kogt hummer
 
Opskrift:
Start med at brække begge kløer af. Kløerne knuses med en hammer eller med skaftet af kniven.

Flæk hummeren på langs fra rygsiden med en kraftig, skarp kniv.

Fjern maven, den sidder fremme ved hovedet, lige bag ved øjne og følehorn og fjern også den mørke tarmstreng gennem halen.

Tag den grønne indmad og evt. rogn ud og server det sammen med hummeren.

Tips:

I mavens sted kan man lægge hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 80873 gange,
og udskrevet 1796 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu