Partering af hummer
Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at brække begge kløer af.
Kløerne knuses med en hammer eller med skaftet af kniven.
Flæk hummeren på langs fra rygsiden med en kraftig, skarp kniv. Fjern maven, den sidder fremme ved hovedet, lige bag ved øjne og følehorn og fjern også den mørke tarmstreng gennem halen. Tag den grønne indmad og evt. rogn ud og server det sammen med hummeren. Tips: I mavens sted kan man lægge hakket persille. |
|
Opskriften er vist 80994 gange,
og udskrevet 1800 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne