Maskeret ørred
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Fisken renses, tør fisken og læg den i et velsmurt ildfast fad.
Drys fisken med 2 spsk. hakkede rå løg, frisk dild kviste og 50 g.
smør. Salt og peber fordeles på fisken. Fadet dækkes med aluminiumsfolie og sættes i ovnen i 55 min. Skind og ben fjernes når fisken er afkølet. Fiskekødet lægges i ovnfast fad og skyen anvendes til sauce.
Champignon dampes møre i 30 g smør, hældes i en sigte og væden blandes med fiskefonden samt halvdelen af mælken i en passende gryde. Maizenamelet udrørt i resten af mælken tilsættes
når gryden koger. Skal koge i et par min. Cremefraiche, salt, peber og citronsaft tilsættes. Når saucen opnår en blød konsistens tilsættes champignon, og saucen får et let opkog.
Stuvningen hældes over fisken i et jævnt lag og sættes i ovnen ved 150º.
Serveres varmt med ny pillede kartofler.
|
|
Opskriften er vist 17158 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne