Chilibønner med brunchpølser

Chilibønner med brunchpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 Gulerodsbrød Schulstad Bake-off
 
250 g.sorte bønner
 salt
 peber
 
 Agrova:
 rapskimolie
500 g.pebermix i tern
150 g.rødløg i tern
4-5 hakkede chilier uden kerner
 
500 g.tomat i skiver
1 bdt.frisk koriander
 
600 g.Brunchpølser Tulip
 Lurpak smør
 
250 g.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Optø, rask og bag Gulerodsbrødet som anvist.

Skyl bønnerne godt i koldt vand. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 1 1/2 time til de er møre.

Svits rødløg, chili og peberfrugt 3-4 min. i olie. Tilsæt grofthakkede tomater og svits endnu et par minutter. Smag til med salt og peber og bland med bønner samt frisk hakket koriander.

Steg pølserne i smør og server dem sammen med chilibønner, cremefraiche og lun Gulerodsbrød





karakterer:
Opskriften er vist 19681 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-24 12:02:25
øh sorte bønner indeholder da masser af nickel... gør de ikke ??

  -   2010-03-31 15:56:08
Bønner skal normalt udblødes i 12 timer for ikke at give dårlig mave. Jeg kender ikke sorte bønner, så måske gælder det ikke for dem. Opskriften lyder spændende