Chilibønner med brunchpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Optø, rask og bag Gulerodsbrødet som anvist.
Skyl bønnerne godt i koldt vand. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i ca. 1 1/2 time til de er møre. Svits rødløg, chili og peberfrugt 3-4 min. i olie. Tilsæt grofthakkede tomater og svits endnu et par minutter. Smag til med salt og peber og bland med bønner samt frisk hakket koriander. Steg pølserne i smør og server dem sammen med chilibønner, cremefraiche og lun Gulerodsbrød |
|
Opskriften er vist 19605 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-06-24 12:02:25 øh sorte bønner indeholder da masser af nickel... gør de ikke ?? Lisbeth Petersen - 2010-03-31 15:56:08 Bønner skal normalt udblødes i 12 timer for ikke at give dårlig mave. Jeg kender ikke sorte bønner, så måske gælder det ikke for dem. Opskriften lyder spændende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne