Honningbomber
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt honningen, så den er flydende, men ikke for varm (højst 30 grader). Rør honning og mel sammen. Lad fordejen stå tildækket på køkkenbordet 2-3 dage.
Rør potaaske ud i koldt vand og kom sammen med resten af ingredienserne i fordejen og ælt den sammen som en mørdej. Læg dejen koldt til næste dag. Rul dejen ud i 1 cm. tykkelse og udstik den med rund udstikker på 4.5 cm i diameter der bliver ca. 20 stk ud af 1 portion. Bag kagerne 7-10 minutter ved 175 grader C. alm. ovn på midterste ovnrille. Kagerne lægges sammen med abrikosmarmelade og smørcreme. Enten 2 og 2 eller flækkede. |
|
Opskriften er vist 5714 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne