Baguettes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt salt. Bland mel i ad et par gange, til den dejen er tilpas let og smidig.
Stil dejen til hævning ca. 4 timer ved stuetemperatur.
Form dejen til tre flute i bagepladens længde. lad flútene efterhæve 15 min. Snit og pensl brødene med vand og drys evt. med groft salt. Bag flutene 5 min. ved 250 grader, dæmp varmen til 225 grader og bag dem yderligere 12-13 min. Tips: Hvis gærmængden øges til 25 gr. gær, skal flutene blot hæve 45-60 min. før de formes. |
|
Opskriften er vist 77947 gange,
og udskrevet 1566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilia - 2017-07-13 13:41:31 Simpel og god grundopskrift. :) Grovbageren - 2013-01-19 14:41:17 Glimrende opskrift i al dens enkelthed. Resultatet er faktisk som de gode baguettes man køber hos en landsbybager i Frankrig. Smager godt med sesanfrø på. Kan om muligt bages ved 260 - 270 gr. de første 5 min. Det er nok vigtigt man kontrollerer dejens fasthed under blandingen Lizzy - 2012-05-27 13:52:30 Synes at den godt nok blev flyndene Sander Ehmsen - 2005-01-01 01:01:01 Ganske simpel og udemærket opskrift. Hvis man er til lidt mere end bare alm. baguttes, så kan soltørrede tomater. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne