Kinesisk grønsagskylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Kyllingen skæres ud i rå tilstand.
Flæk den langs rygraden med en skarp kniv.
Den halve kylling skæres ud i småstykker.
Låret i fire stykker, brystet i fire stykker.
Derefter gøres grøntsagerne i stand; de skal skrælles og snittes i strimler. Olien varmes i en gryde og kyllingestykkerne kommes i under heftig omrøring. Olien skal blive ved med at være varm! Når kyllingestykkerne er rørt og stegt uden at brune tilsættes grøntsagerne. De får samme behandling i gryden: stærk varme og heftig omrøring. Efter et par minutter smages retten til med masser af soya, østerssovs, sherry, og jævnes med Maizena udrørt i lidt koldt vand. Kyllingen serveres dampende varm med naturrisene, der har kogt i 40-50 min. |
|
Opskriften er vist 22654 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne