Saltessens af gotlam
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Hinder fjernes omhyggeligt fra brisler og hjerne og begge dele skylles meget grundigt.
Tungen og småkødet fra lammehovedet koges møre i hvidvin, urterne, krydderierne og vand nok til det lige dækker. Afkøles, og tungen flås og skæres i skiver, småkødet skæres i tern ca. 1x1 cm. Brisler og hjerne koges i eddikevand i 5 minutter. Afkøles og skæres ligeledes i skiver. Leveren ristes let på panden i smør. Ingredienserne til dressingen røres sammen og tilsmages med salt og peber. De forskellige salater skylles, vendes i dressing, og arrangeres smukt på tallerkner med de forskellige afkølede stykker og indmad. |
|
Opskriften er vist 10320 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne