Partering af and

Partering af and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Partering af and, billede 4 Partering af and, billede 1 Partering af and, billede 2 Partering af and, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Partering af and
 and, hel
 
Opskrift:
Læg fuglen på ryggen, start med lårene, de skæres af ved at følge skroget rundt om låret.

Skær nu tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget.

Du har nu 4 stykker and som kan deles yderligere i passende stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 102375 gange,
og udskrevet 1622 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-03 17:37:47
Husk rygstykket også der er faktisk mere kød på end man regner med

  -   2009-11-02 09:21:45
Når de pæne stykker er skåret fra skroget, skæres skroget i stykker og kommes i en gryde, der hældes vand ved og skroget småsimrer i en lille times tid. Skroget tages op, suppen sies gennem en sigte, foret med pladevat og koges ind. til der er smag ved suppen. Der kan tilsættes lidt salt. Så er der en god fond til sovs. Den kan også fryses, og man har fond tl en ny sovs, hvis man steger et andebryst.

  -   2007-12-23 12:19:19
efter at anden er stegt og afkølet.

  -   2006-12-24 17:01:59
Virker rigtig godt