Knish- Knishes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Bland kartoffelmos, olie og salt. Tilsæt melet blandet med bagepulver - sammenrør godt. Lav et hul i centeret af melet / dejen og tilsæt det kolde vand. Ælt massen sammen til en blød dej. Lad dejen hvile på et meldrysset bord / plade og tildæk dejen med en skål eller et viskestykke i 1/2 time.
Skær dejen ud i 4 portioner. Udrul dejen så tyndt som muligt. Udskær dejen i kvadrater på ca. 5 x 5 cm. til regulære "kishes" eller mindre hvis de er til snacks. Placer fyldet i midten af den kvadratisk udskårede dej og fold de korteste hjørner imod midten først. Herefter foldes de lange ender ind over hinanden. Bages på en velsmurt plade eller olieret stykke bagepapir, med de sammenfoldede sider ned af, indtil dejen er gylden, ca. 1/2 time ved 175 grader. Kartoffelfyld: Sauter løgene i smørret, bland alle ingredienserne sammen og rør massen godt igennem. Tips: BUCKWHEAT FILLING: Bland 1 1/2 kop kasha, eller ristet havregryn med 3 kopper kogende vand og 1 tsk. salt. Koges ved svag varme indtil vandet er absorberet, 15-20 min. Steg 2 hakkede løg (medium størrelse) i 1/2 kop olie. |
|
Opskriften er vist 9573 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne