Hakkebøf i ovn i folie
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Christian Og Grete Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form bøfferne og tilsæt salt og peber, brun dem på panden ca. 1 min. på hver side.
Derefter pakkes de enkeltvis i stanniol med champignon - grøn peber - tomat og bacon oven på hver bøf - stanniolen lukkes til som en stilk og steger ca. 30 - 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: den væde, som kommer i staniolen under stegningen i ovnen, smager fortrinlig |
|
Opskriften er vist 163508 gange,
og udskrevet 1936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Annegrethe - 2015-11-07 16:48:33 Det er ordret samme opskrift som man finder på Knorrs hjemmeside Heidi - 2013-03-21 09:49:19 God ret. Prøv også med broccoli, løg og babymajs. annika - 2013-03-15 17:58:19 jeg vil prøve at lave bøfferne i aften, det lyder godt. muns. og så lige en besked til e.h. hvis man ikke kan tænke sig eller se på billedet hvad man skal gøre ved champignongerne, så burde man ikke skrive så provokerne.Og så til conny champignongerne eller ej. Hallo det er jo en helt anden ret du beskriver. så jeg tror det er et forkert sted den er landet. Men jeg tror den er ok og syntes du skal sætte den ind det rigtige sted. man skal skrive som stod man foran folk og behandle andre som man selv vil behandles. ps glæder mig til i aften, hvor jeg skal have bøffer. Anne - 2011-10-04 16:01:53 Til e.h: De skal da selvfølgelig skylles og skæres i skiver eller hvilken form man nu ønsker? ;-) Conny - 2011-01-02 14:48:15 jeg synes slet ikke, at der skal champignon til. Det passer ikke til hakkebøf - men så kan man lave det på den måde?. Form bøfferne og krydder med salt og peber, steg 4 minutter (2 min. på hver side, og tilsæt vandet fra løgene. Tilsæt lidt piskefløde - Gerne for gammel. O hæld saucen over bøfferne. Fantastisk smag og nemt. Ingen boulion - kødet som steges i 2 min. og tilsættes stegevandet fra løgene der er stegt klare, er nok for at det smager fantastisk. Men husk fløden i. ca. - 2010-04-04 19:59:03 Lyder lækkert, og ja, man kan selv vælge hvad man vil ha i, jeg plejer at proppe en lille glat ketchup eller hp sovs på bøffen før den kommer i ovnen. og det er rigtigt godt :) Sanne - 2009-11-02 22:42:23 Det lyder godt nok som nogle MEGET gennemstegte bøffer...! e.h. - 2008-01-29 17:12:59 og hvad ku'i tænke jer at man skulle gøre ved champignongerne??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne