Lagkagebunde uden æg 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Pisk ymer og summer sammen. Sigt mel og bagepulver i. Dejel deles op i 3 portioner. Hver 1/3 af dejen hældes i en ca 24 cm sprinform, beklædt med bagepapir og bag ved 200 grader i ca 25 min.
Tips: Bundene er ikke helt så luftige som oprindelige bunde. Men er yderst gode når man ikke må anvende æg. Al dejen kan bages i en brædepande, og giver derved en firkantet lagkage. |
|
Opskriften er vist 29493 gange,
og udskrevet 585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik H - 2008-12-27 15:05:32 Under forudsætning af, at æg næsten har form som en Ellipsoide, så svarer et æg til 40 gram ymer/A38, hvis det antages at have samme vægtfylde som vand. Så Brian har næsten ret (eller bruger kun XL æg... ;o) Brian Madsen BMshop.dk - 2007-12-21 20:29:50 Ja nu er jeg jo bager og jeg mener at 1 æg svarer til ca. 50 gram ymer Renée - 2007-10-20 20:36:00 Ja hvor mange dl ymer/A38 skal der i? :) .. Lina Askler - 2007-08-04 10:42:48 Hvor meget ymer/A38 svare til 1 æg? Er der nogen der kan give mig mål/mængde anvisning? Pia Koustrup - 2005-01-01 01:01:01 Bundene er nemme at tilberede. Gode første dag, men gummiagtige dagen efter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne