Italiensk kartoffelbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De kogte kolde Kartofler moses og røres sammen med 2 dl vand.
Opløs gæren i 1 dl lunkent vand, rør gæren i kartoffelmassen. Tilsæt durummelet og det sidste vand. Rør det godt sammen. Bland herefter hvedemel og salt i, og ælt til en smidig dej. Form et rundt brød og læg det på en bageplade, tryk brødet fladt, så det har en diameter på ca. 30 cm. Pensl brødet med olie, og lad brødet hæve tildækket i 1- 2 timer. Stænk lidt mere olie på, drys med rosmarinen. Brødet skal bages i 35 minutter i en 225 grader varm ovn. |
|
Opskriften er vist 40088 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy Madsen - 2022-11-25 11:19:17 Det bliver perfekt og lækkert hver eneste gang. Alle gæster elsker det. Jette Jørgensen - 2021-01-19 14:01:59 Super dejligt brød, holder sig friskt i flere dage. Anders - 2019-12-10 20:46:17 Sindsygt lækkert! Og en nem måde at få brugt de kartofler jeg næsten altid kommer til at skrælle for mange af ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne