Leverpostej 04
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : atj Indsendt : Red : |
|
|
kog kartoflerne husk salt. koges godt og moses godt, hersfter blandes alt andet i, brug en stavblender det er nemmere, bages i vandbad i ca 1 time, ved 175-180g midt i ovnen,tips lav dobbelt portion den er rigtig god. Der bliver ca 7 stk aluforme str 8*12 cm ved en portion.
Tips: ønsker du ikke det skal være fedt fattig tilsæt da 1 dl piskefløde. serveres evt medstegte champignon og bacon,( kalkunbacon er fedt fattig) HUSK IKKE AT BRUGE KARTOFFELMOS; kun mosede kartofler. |
|
Opskriften er vist 18590 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer alex - 2019-11-01 10:54:32 Hvis den skal være fedt fattig skal der ikke spæk i kokkeskolen - 2010-12-03 22:07:00 det er en af de bedste leverpostej jeg har smagt den er rigtig god jeg syntes i skal prøve og lave den nanna - 2010-11-30 01:20:31 mangler der ikke spæk ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne