Italiensk hvidløgsbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Skold og flå tomaterne. Fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Lad det dryppe af.
Smør brødskiverne med smør. Pil hvidløgsfeddene og pres dem og gnid dem godt ind i de smurte brød.
Fordel tomatkødet på brødskiverne. Krydr med salt og masser at friskkværnet peber. Pynt med lidt fintstrimlet basilikum
Gratineres i ovnen ved 220 grader til brødene er gyldne.
|
|
Opskriften er vist 39160 gange,
og udskrevet 778 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2006-11-30 15:50:43 Jeg lavede dem med friske tomatskiver og revet ost og ellers efter opskriften og serverede dem som forret, det gav bonus hos gæsterne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne