Fedtekager
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Sæt fedtet frem i stuetemperatur, helst dagen før bagningen. Ælt fedt, sukker og hjortetaksalt grundigt sammen. Tilsæt melet lidt ad gangen., Hvis dejen ikke bliver smidig, tilsættes lidt ekstra mel.
Dejen trilles i fingertykke pølser, der snittes i småstykker. Disse trilles så længe, at kuglerne bliver bløde og smidige. Dejen er nemlig ret tør og smuldrende. Kuglerne trykkes flade på plader med bagepapir, til de er ½ cm høje og på størrelse med 5-kroner. Pladerne stilles i forvarmet ovn. Bages ca. 15 min. ved 165 grader C. Fedtkager skal være helt blege, de skal hæve under bagningen, og overfladen skal krakelere. Tips: Sønderjyske |
|
Opskriften er vist 31739 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne