Kina-kalkun med løse ris
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i strimler.
Pisk marinaden sammen, hæld den over kødet og lad den stå 1-2 timer.
Rens grønsagerne og skær dem i tynde strimler. Kog risene, så de er parate. Tag kødet op, dup det fri for væde, gem marinaden. Svits kødet i godt varmt fedtstof på en pande, en jernpande er bedst, i 2-3 minutter og hold det varmt på et fad. Kog panden af med bouillon og marinade og hæld det over kødet. Tør panden af. Kom nyt fedtstof på og svits grønsagerne ved kraftig varme og under omrøring 3-4 minutter. Grønsagerne skal helst bevare deres sprødhed. Bland kødet i og server med kogt ris. |
|
Opskriften er vist 35781 gange,
og udskrevet 901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Berit Nielsen - 2024-06-26 07:10:40 Jeg lavede retten med to kalakunlår som jeg stegte og skar i stykker. derefter en del forskellige grønsager jeg havde i haven. om det var helt samme ret kan diskuteres men den her ret var en meget stor inspiration. og det smagte dejligt Ruske - 2008-10-27 10:49:15 Fantastisk ret. Sundt og lækkert. Hele familien er vilde med det. Lver lidt ekstra marinade. miig<3 - 2008-05-08 08:15:34 min mor lavede det og det smagt da okaay <3 Ruske - 2008-05-06 12:29:19 superlækkert, brugte lidt mere ingefær og hvidløg. Hvidløget pressede jeg. Per - 2008-04-18 12:55:17 Jeg brugte 300 g. af hver af porrer, gulerødder og selleri. De grønne løg regner jeg med er forårsløg, og de skæres i ca. 5 cm stykker på skrå. Julemanden - 2005-01-01 01:01:01 det lyder godt men lidt kedeligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne