Chokoladespecier - Specier med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flormelis, mel, smør og æg blandes sammen til en dej.
Chokoladen hakken i små stykker og blandes i. ( Skal først blandes i den færdige dej, ellers kan man ikke få den til at hænge sammen).
Dejen rulles ud i to lige store pølser og lægges på bagepapir i køleskabet i ca. 1 time. Pølserne tages ud og skæres i tynde skiver, og bages til de er lysebrune ved 250 grader C alm. ovn ca. 5 minutter. |
|
Opskriften er vist 216956 gange,
og udskrevet 7078 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2016-12-10 22:32:34 Nemme småkager der smager formidabelt. Hvis man ikke er til nødder, så kan jeg anbefale at bruge tørrede tranebær istedet. Martin - 2013-10-17 13:49:15 Hej, kan man lave dem med smarties i stedet for mørk chokolade? Tina - 2011-12-21 10:32:20 Tilsæt vanille!! sani - 2011-05-06 12:13:32 jeg har ige bagt dem er mega gode har tilsæt hakkede mandler i det blev rigtig gode..... god opskrift en hit kia - 2010-09-21 16:32:55 de er super godt elsker dem. Min og min mand og to børn og familie laver dem meget til fødseldage og sådan noget de er for god. Dig der læser det her lave dem :) miiig;D - 2010-08-21 10:32:24 tror lige jeg vil prøve dem, men er ikke sikker på de bliver så gode for har kun 80% chokolade Thomas - 2010-05-30 17:10:12 syns virkelig de er mega gode :b.. de skal helt bestemt lavers igen på et tidspunkt .. Anne - 2009-12-15 17:27:19 Jeg er ikke helt vild med dem. Synes smagen er rigtig kedelig - der mangler et eller andet i dem som jeg ikke lige ved hvad er. Det er ikke nogen jeg vil lave igen. Per - 2008-12-20 19:46:41 Vi skar skiver på ca. 2 mm, de skal være rimelig ens i tykkelsen for ikke at de tynde bliver brændte. Malene - 2007-12-06 12:13:15 Man bliver AFHÆNGIG!! Lavede dem også i USA, og de ville alle have opskriften! Nick - 2007-10-04 15:32:19 super god opskrift .. prøv det ! Di - 2007-06-23 14:54:49 Lidt for meget fedt, men ellers lækker opskrift. Maria - 2006-12-22 23:37:50 De er VILDE med dem i USA. Lavede dem og alle som har smagt dem, har villet have flere.. Saa GO FOR IT!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne